Cache-coeur klassiek ballet voor meisjes vaalroze

Ref.
8352802
Users reviews
4.66 / 5 116 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Jonge ballerina's en hun moeders kunnen op hun beide oren slapen: deze zachte cache-coeur houdt je warm tijdens de opwarming! Vergeet de onhandige strikbandjes, we vervingen ze door makkelijke knopen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
Met knoopjes om gemakkelijker aan en uit te trekken.
Zachtheid
Zachte stof voor meer comfort tijdens de opwarming.
Warmte
De stof houdt je spieren warm voor en na de oefeningen.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
lichtroze, zwart en wit
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo konden we onze zwakke punten verbeteren om onze producten zo perfect mogelijk te laten beantwoorden aan de noden van de dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat je telkens meteen de juiste maat kunt kiezen.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de kleding voor klassiek ballet?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Een tip om je spullen te vervoeren?
We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken. Er zijn twee verschillende maten: een model in roze voor meisjes en een groter model in grijs (zwart in HW19) voor dames. Het zwarte opvouwbare kokertasje met lovertjes is ook bijzonder praktisch!
 • Vrouw
  50-59
  09 december 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Cache coeur enfant

  Bon rapport qualité prix

 • Vrouw
  Jonger dan 20
  09 december 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Excellente matière

  .

 • 09 juli 2020
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  RAS…

  RAS

 • Vrouw
  30-39
  17 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très bon produit.Facile à...

  Très bon produit.
  Facile à entretenir.

 • 24 september 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  RAS

  RAS

NAAR BOVEN