Vanaf
79,99 €*

Reviews on

Buikspierbank Abs 500

4.3 / 5 15 Reacties
14 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    15 March 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trainingsbank

    Zeer tevreden

  • Vrouw
    30-39
    07 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Wat een hel

    Vanmiddag is de buikspierenbank ontvangen. Vanavond ruim anderhalf uur bezig geweest met in elkaar zetten. Onduidelijke handleiding. Bij vastdraaien van schroeven gaan de openingen gewoon kapot. Losdraaien of later aandraaien gaat dan haast niet meer. Bank zou eenvoudig in verschillende standen moeten kunnen. Maar nee hoor dan moeten er weer allerlei schroeven worden losgedraaid. Zo gaat er meer tijd in het schroeven zitten dan in m'n training. Dat is absoluut niet gewenst. Vanavond geen tijd meer gehad om te trainen dus over het gebruik kan ik nog niks zeggen. Korte kussen zit in ieder geval erg los en beweegt van links naar rechts. Op dit moment is de Abs 500 eigenlijk een grote teleurstelling. Review wordt vervolgd na gebruik.

    Antwoord van het merk :

    Beste Barbara,
    Bedankt voor je review over de 500 Abs bench.
    Wat vervelend dat hij niet aan je verwachtingen voldoet. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice?
    Dit kan via 088- 33 22 888 Dan kunnen we samen kijken naar een passen oplossing.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    05 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    geslaagd
    handig en goed kwaliteit geen

    zeer handig, goed van kwaliteit en zeker snelle levering!

  • Man
    40-49
    29 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    joki
    10

    goed product

  • Man
    30-39
    09 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Abs bankje
    Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten Geen

    Gekocht omdat ik er ook fly's op wil kunnen doen. Multifunctioneel en stevig model. Zeer tevreden

  • Man
    60 of ouder
    29 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Tevreden klant
    Hij staat zeer stabiel, ik kan goed erop trainen. Het duurt meer dan 15 min het monteren.

    Ik train met dumbells tot 15 kilo's en ik voel met prettig erop liggen. Wat mij betreft is de prijs/kwaliteit super. Nogmaals, ik bn een tevreden klant. En de klantenservice van Decathlon mag er ook zijn. Erg efficient. Bedankt.

  • Man
    30-39
    24 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stevig en praktisch
    stevig/stabiel... goed op te bergen Kunstof hoekjes zijn erg slap. Valt er steeds uit.

  • Man
    40-49
    27 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Buikspierbank ABS 500
    zeer snelle bezorging, goede kwaliteit

    Het bankje is van goede kwaliteit, zeer solide en goede afmeting om verschillende oefeningen te doen.
    Montage is vrij eenvoudig door de handleiding die erbij zit.

  • Man
    20-29
    13 April 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    degelijke bank
    makkelijk verstelbaar, stevig, stabiel geen

    Bij de set die ik mee naar huis heb genomen ontbrak een onderdeeltje (onderdeel J volgens instructies). Op zich geen groot probleem aangezien dit gewoon wat plastic beschermkapjes zijn, maar vroeg mij toch af of ik deze nog apart kon bekomen?

  • Vrouw
    30-39
    16 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende buikspierbank
    De mogelijkheid van het apparaat Zou iets steviger mogen zijn.

    Een goed apparaat om verschillende fitnessoefeningen mee te doen.

NAAR BOVEN