Boxing Machine voor kinderen 100 opblaasbaar

Ref.
8575000
Users reviews
3.76 / 5 17 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je het boksen ontdekken of je gewoon even uitleven? Ga dan voor deze vrijstaande, opblaasbare boxing machine. Deze is gemakkelijk te gebruiken, te verplaatsen én op te bergen.
Schokdemping
Na het opblazen kun je door de terugstuit de stoten veilig aan elkaar rijgen.
Vlotte montage / demontage
Snel opblazen met een universele pomp (niet meegeleverd), leeglopen in 5 sec.
Gemakkelijk te verplaatsen
Dankzij de handgrepen onder de sokkel verplaats je hem gemakkelijk.
Veelzijdigheid
1,20 m lang, om combinaties van trappen/stoten te oefenen.
Stabiliteit
De sokkel vul je met water of zand, voor een optimale stabiliteit.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Basis : 50.0% Hogedichtheidpolyetheen, Basis : 50.0% Gerecycleerd hogedichtheidpolyethyleen Behuizing : 70.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten, Behuizing : 30.0% Polyester Extra delen : 100.0% Thermo Polymer Elastomer (TPE)
Tests
Kom al onze producten uittesten in je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
De zak moet soepel blijven, blaas deze dus niet te hard op.

Bijkomende informatie

Boksen toegankelijk maken voor iedereen
We ontwikkelden de boxing machine met één doel: boksen toegankelijk maken voor iedereen. "Dit product is ideaal om kennis te maken met Engels boksen of elke andere boksstijl. En ja, ook cardioboksen. Je kind kan er alles mee leren: directe slag, hoek, uppercut, middle kick... En de boxing machine is ook ideaal voor kinderen die zich gewoon willen uitleven", aldus Daniele, productmanager bij Outshock.
Gemakkelijk te gebruiken, te verplaatsen en op te bergen
Dit product heeft een plastic sokkel waar je tot 28 liter water of tot 38 kg zand in kunt doen. Zo staat het mooi stabiel. En dan is er nog het opblaasbare gedeelte, zeg maar de eigenlijke 'bokszak'. Het resultaat is een product dat je heel gemakkelijk gebruikt en weer opbergt: je blaast het naar wens op en laat het weer leeglopen, het opblaasbare deel past leeg mooi in de kunststof sokkel. Opblazen doe je in minder dan een minuut, met een universele pomp (niet meegeleverd)
Een innovatie
Ons team is bijzonder trots op de ontwikkeling van deze innovatieve, vrijstaande bokszak, ontwikkeld in samenwerking met onze mensen in Hendaye (onze watersportspecialisten). "De gebruikte materialen zijn dezelfde als bij onze paddleboards, waardoor deze boxing machine meer dan tegen een stootje kan", zegt Outshock-productmanager Daniele opgetogen. Hij werd getest in een laboratorium en kan tot 50.000 slagen van een machine weerstaan.
Afmetingen
Deze boxing machine is 1,20 m hoog. De plastic sokkel heeft een diameter van 56 cm en is 15 cm hoog Afmetingen van de verpakking: 59 cm x 59 cm x 17 cm
Advies voor het opblazen en gebruik
Om een goede terugstoot te garanderen, moet het product niet te hard opgeblazen zijn. Het moet zacht blijven aanvoelen en je moet het met de handen kunnen indrukken. Je hoeft de boxing machine niet te hard op te blazen. Gebruik geen compressor om dit product op te blazen, het risico bestaat dat je het te hard oppompt en dat het membraan stuk gaat. Gebruik altijd bokshandschoenen, zonder bescherming kan je letsels oplopen (brandwonden, letsel aan de handen). Meer info vind je in de handleiding.

Users reviews

 • 20 november 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  c'est un cadeau pour…

  c'est un cadeau pour noël donc pas encore installé

 • Vrouw
  15 november 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très bon produit, solide…

  Très bon produit, solide et adapté aux enfants.

 • Vrouw
  50-59
  07 november 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Sac boxing 100 adulte

  Bonjour le défaut est qu il se dégonfle constamment et entièrement. Le sifflement de l air qui s échappe n est pas constant. Je ne sais ce qu il faut faire. Merci pour les renseignements

NAAR BOVEN