Boxing machine

Ref.
8064899
Pluspunt van het artikel
Vrijstaande bokszak voor het trainen van voettrappen en vuistslagen, voor gevorderde boksers: Engels boksen, muay thai, kickboksen, full contact. Sokkel te vullen met water, perfect stabiel.
Sterk
Buitenlaag in polyurethaan voor een goede duurzaamheid.
Stabiliteit
De sokkel moet met water en/of zand gevuld worden Max. inhoudt: 110 liter.
Veelzijdigheid
Groot slagvlak voor voettrappen en vuistslagen. Hoogte: 180 cm

DE KENMERKEN

Samenstelling
Structuur : 40.0% Staal, Structuur : 30.0% Polyurethaan, Structuur : 30.0% Polyethyleen Schuimplastic : 100.0% Polyethyleen
Ontworpen voor
het trainen van voettrappen en vuistslagen, voor gevorderde boksers. Engels boksen, muay thai, kickboksen, full contact.
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet plaatsen in een vochtige omgeving (binnen of buiten).

Bijkomende informatie

Ontwerp
De bokszak is gevuld met verschillende lagen dempend schuim. De buitenlaag is in dik polyurethaan (kunstleer). De zak draait op een soepele metalen veer aan de sokkel, voor meer reactiviteit. De stabiliteit wordt verzekerd door een plastic sokkel die je met water kunt vullen. In de sokkel kan 110 liter water.
Afmeting
Afmeting zak: 120 cm Totale hoogte: 180 cm Diameter van de zak: 37 cm Diameter van de sokkel: 80 cm
Gebruikstips
Wanneer de sokkel met water gevuld is, kun je de boxing machine nog heel moeilijk verplaatsen. Niet gebruiken met schoenen voor buiten. Sla nooit zonder beschermingen op een bokszak, je zou je kunnen verwonden (brandwonden, letsels aan de handen).
Onderhoudstips
De zak reinigen met een vochtig doek, een sopje en afspoelen met helder water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
NAAR BOVEN