Boxing Gloves 500, trainingshandschoenen voor wie regelmatig bokst, zwart

Ref.
8365143
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Handschoenen in kunstleer gevuld met hoge dichtheid schuim voor een optimale bescherming van de middenhandsbeentjes. Een brede klittenband stabiliseert de pols optimaal.
24,99 €*
Schokdemping
Voorgevormd schuim van hoge dichtheid voor een optimale demping.
Gewrichtsondersteuning
De sluiting in PU en ripstop ondersteunt het gewricht goed.
Zweetafvoer
Kunstleer met microperforaties om de transpiratie af te voeren.
Schuurbestendig
Dik kunstleer (0,8 mm), goed bestand tegen herhaalde impact.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 86.0% Polyurethaan, Garnering : 14.0% EVA Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyester
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Ontworpen voor
wie 3 tot 4 keer per week traint, voor diverse boksdisciplines: Engels boksen, full contact, kickboksen, muay thai.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp Boxing Gloves 500
De bokshandschoenen van de reeks 500 bestaan uit hard schuim met hoge dichtheid bekleed met dik kunstleer. Dit type schuim dempt goed bij harde slagen. Het dik kunstleer verleent de handschoenen een zeer grote sterkte en duurzaamheid. De microperforaties in de palm voeren de transpiratie goed af tijdens trainingen. Deze handschoenen hebben een verstevigingszone, ontworpen voor het specifiek afweren bij kickboksen, muay thai.
Hoe de juiste bokshandschoenen kiezen?
- Voor een beginnend bokser (1 tot 2 keer boksen per week) zijn handschoenen die de transpiratie afvoeren en de pols ondersteunen een goede keuze. - Gevorderde boksers (2 tot 3 keer boksen per week, in een club of op een bokszak) kiezen handschoenen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer en schuim van gemiddelde of hoge dichtheid. - Ervaren boksers (meer dan 4 keer boksen per week) kiezen sterke bokshandschoenen met een dikke buitenlaag, in natuurlijk leer of kunstleer.
Welke maat?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz. (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt voor bokshandschoenen). Boksers kiezen hun bokshandschoenen volgens hun lichaamsgewicht en hun manier van boksen: - op een bokszak, - tegen een sparring partner. Zie de matentabel voor meer informatie.
Gebruikstips
Neem een goede gewoonte aan en draag: - binnenhandschoenen, die gemakkelijk aan te trekken zijn. Die beperken irritatie aan je handen en zorgen ervoor dat je bokshandschoenen langer meegaan doordat ze de transpiratie absorberen. OF - boksbandages, hét accessoire van elke bokser! Die zijn bedoeld om de gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en nemen ook transpiratie op.
Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat je bokshandschoenen lang meegaan, moet je ze goed laten drogen na elke training. Hiervoor kun je ook handschoendrogers aanschaffen. De handschoendrogers worden per paar verkocht.

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  40-49
  06 april 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Pour l'entraînement

  De très bons gants à utiliser pour l'entrainement...surtout pour le prix ils sont bons

NAAR BOVEN