Bokszak PB 850 rood

Ref.
8365166
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Ideale bokszak voor beginners Engels boksen. Dankzij de zeer stevige stof en bevestigingsriemen kan je beginnen boksen in de beste omstandigheden zonder letsels op te lopen.
39,99 €*
Sterk
De zak is bekleed met gegarandeerd slijtvaste stof.
Stabiliteit
Het gewicht van 15 kg garandeert een uitstekende stabiliteit bij slagen.
Veelzijdigheid
85 cm lang, zodat je de slagcombinaties van Engels boksen kunt inoefenen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
vulling : 100.0% overige vezels Hoofdstof : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
initiatie in Engels boksen (boksen met de vuisten) en bokszaktraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Afmetingen en maten
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. Kickboxers kiezen best een bokszak groter dan 100 cm.
Hoe kies je een bokszak?
- zak PB 850: 15kg / 85cm - zak PB 1000: 20kg / 100cm - zak PB 1200: 30kg / 120cm - zak PB 1500: 40kg /150cm Voor kinderen of beginners raden we een polyester bokszak aan: komt minder hard aan. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken: is hard en gaat lang mee.
Ontwerp
Deze bokszak is opgevuld met stofresten en volledig bekleed met hoogwaardig polyester. Bevestigingssysteem met verstevigde en uiterst stevige riemen voor een maximale veiligheid.
Gebruikstips
De bokszak PB850 is uitstekend bestand tegen herhaalde slagen. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Het ontwerp van de zak zorgt voor een goede schokabsorptie en vermindert de impact op je middelhandsbeentjes en het risico op letsels. Sla nooit op een bokszak zonder bescherming.
Onderhoudstips
Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
De voordelen van boksen
Boks is ideaal om je vastberadenheid te ontwikkelen, jezelf tot het uiterste te drijven, jezelf te leren beheersen en discipline en respect aan te leren. Boks is een complete discipline die je toelaat je energie te kanaliseren, je tonus te verhogen en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen. Ook geschikt voor cardiotraining.

Users reviews

5 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  40-49
  18 December 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Uitstekende zak voor mijn zoon
  Prijs / kwaliteit

  Prima bokszak waar mijn zoon zijn teveel aan energie lekker op kan botvieren

NAAR BOVEN