Bokszak PB 850 leeg rood

Ref.
8365169
Pluspunt van het artikel
Bokszak voor beginnende boksers op zoek naar een goedkope zak, zelf op te vullen met stofresten.
19,99 €*
Sterk
Zak in polyester, gegarandeerd bestand tegen slagen van boksers.
Stabiliteit
Zak om zelf op te vulllen, zodat je het gewicht kunt aanpassen (stabiliteit).
Veelzijdigheid
Je kunt de onderkant van de zak verzwaren met zand in een dikke plastic zak.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Structuur : 100.0% Staal Riem : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
beginnende boksers op zoek naar een goedkope bokszak om zelf met stofresten op te vullen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Afmetingen en maten
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. Kickboxers kiezen best een bokszak groter dan 100 cm.
Hoe kies je een bokszak?
- zak PB 850: 15kg / 85cm - zak PB 1000: 20kg / 100cm - zak PB 1200: 30kg / 120cm - zak PB 1500: 40kg /150cm Voor kinderen of beginners raden we een polyester bokszak aan: komt minder hard aan. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken: is hard en gaat lang mee.
Ontwerp
Deze bokszak moet je zelf opvullen met stofresten. Hij is bekleed met hoogwaardig polyester. Bevestigingssysteem met verstevigde en uiterst stevige riemen voor een maximale veiligheid.
Gebruikstips
De bokszak PB850 is uitstekend bestand tegen herhaalde slagen. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Sla nooit op een bokszak zonder bescherming.
Onderhoudstips
Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
de voordelen van boksen
Boks is ideaal om je vastberadenheid te ontwikkelen, jezelf tot het uiterste te drijven, jezelf te leren beheersen en discipline en respect aan te leren. Boks is een complete discipline die je toelaat je energie te kanaliseren, je tonus te verhogen en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen. Ook geschikt voor cardiotraining.
NAAR BOVEN