Bokszak PB 1500 leer zwart

Ref.
8365165
Users reviews
5 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Zak in echt leer, optimaal bestand tegen herhaalde slagen. Stabiliteit verzekerd dankzij 4 stalen kettingen. Ideal voor intensieve bokstraining in optimale omstandigheden.
129,99 €*
Sterk
Het hoofdgedeelte van de zak is in leer, voor een lange levensduur.
Stabiliteit
Zeer stabiel bij krachtige slagen/trappen dankzij het gewicht van 40 kg.
Veelzijdigheid
150 cm lang, geschikt voor low kicks (thaiboksen, kickboksen).

DE KENMERKEN

Afmeting zak
150 cm.
Gewicht
40 kg
Samenstelling
Structuur : 100.0% Staal Hoofdstof : 100.0% Leer
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Ontworpen voor
ervaren boksers, voor vuist- en voettechnieken (thaiboksen, kickboksen, full contact, Frans boksen).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp
De bokszak PB 1500 is zeer goed bestand tegen herhaalde vuistslagen en voettrappen dankzij zijn bekleding in dik en echt leer. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Deze bokszak moet je zelf opvullen met stofresten. Bevestigingssysteem met scharnierende kettingen voor een maximale veiligheid.
Afmeting, gewicht
De bokszak is 150 cm lang, afhankelijk van de vulling staat de zak op natuurlijke wijze bol boven- en onderaan. De (verstelbare) ophangkettingen aan de zak: 36 cm, verticaal van boven naar onderen gemeten, In totaal: 186 cm (dat is de afmeting van de zak wanneer hij aan het plafond hangt, gemeten van boven naar onderen). Gewicht: 40 kg +/- 2 kg afhankelijk van het soort vulling
Hoe kies je een bokszak?
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). - Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. - Voor vuistslagen/voettrappen: een bokszak groter dan 100 cm. - Voor kinderen of beginners: een zak in polyester: komt minder hard aan. - Voor wie regelmatig bokst: een zak in pvc of leer: is hard en gaat lang mee. - Voor een ervaren bokser of intensief trainen: een robuuste zak in natuurlijk leer.
Gebruikstips
Sla nooit met blote handen op een bokszak, je zou je kunnen verwonden. Draag altijd bokshandschoenen wanneer je traint.
Onderhoudstips
De zak reinigen met een vochtig doek, een sopje en afspoelen met schoon water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
de voordelen van boksen
Boksen is een ideale sport om je doorzettingsvermogen te ontwikkelen, tot het uiterste te gaan en jezelf te overtreffen ... en tegelijk zelfbeheersing, discipline en respect te leren. Boksen is een complete sport die je toelaat om je energie te kanaliseren en helpt om een strakker lichaam en meer uithoudingvermogen te krijgen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen.

Users reviews

5 / 5 3 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  27 February 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Goede bokszak

  Fijne stevig zak

 • Man
  Jonger dan 20
  26 February 2017
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  zeer tevreden

  de bokszak is zeer bestendig tegen harde stoten en trappen en hij zwaait niet te veel.ik mijn combinaties er goed op oefenen en ben daarom zeer tevreden.

 • Man
  30-39
  10 October 2016
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Top
  Alles Beetje hard

  Heel tevreden

NAAR BOVEN