Bokszak PB 1200 zwart

Ref.
8365168
Pluspunt van het artikel
Bokszak in kunstleer voor een optimale duurzaamheid bij regelmatige training. Stabiliteit verzekerd dankzij 4 stalen kettingen. Geschikt voor gevechtsporttraining.
99,99 €*
Sterk
Zak bekleed met kunstleer voor een betere bestendigheid tegen slagen.
Stabiliteit
Het gewicht van 30 kg garandeert de stabiliteit van de zak bij krachtige slagen.
Veelzijdigheid
1,20 m lang, om combinaties van trappen/slagen in te oefenen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Structuur : 100.0% Staal Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan
Ontworpen voor
Boksers die alle trap- en slagtechnieken willen inoefenen (thaiboksen, kickboksen, full contact).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Afmetingen en maten
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. Kickboxers kiezen best een bokszak groter dan 100 cm.
Hoe kies je een bokszak?
- zak PB 850: 15kg / 85cm - zak PB 1000: 20kg / 100cm - zak PB 1200: 30kg / 120cm - zak PB 1500: 40kg /150cm Voor kinderen of beginners raden we een polyester bokszak aan: komt minder hard aan. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken: is hard en gaat lang mee.
Ontwerp
Deze bokszak is gevuld met stofresten en bekleed met dik kunstleer. Bevestigingssysteem met scharnierende kettingen voor een maximale veiligheid.
Gebruikstips
De bokszak PB 1200 is dankzij zijn dikke kunstleren bekleding uitstekend bestand tegen herhaalde slagen en trappen. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Het ontwerp van de zak zorgt voor een goede schokabsorptie en vermindert de impact op je middelhandsbeentjes en het risico op letsels. Sla nooit op een bokszak zonder bescherming.
Onderhoudstips
De zak reinigen met een vochtig doek, een sopje en afspoelen met schoon water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
De voordelen van boksen
Boks is ideaal om je vastberadenheid te ontwikkelen, jezelf tot het uiterste te drijven, jezelf te leren beheersen en discipline en respect aan te leren. Boks is een complete discipline die je toelaat je energie te kanaliseren, je tonus te verhogen en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen. Ook geschikt voor cardiotraining.
NAAR BOVEN