Bokszak PB 1000 zwart

Ref.
8365167
Pluspunt van het artikel
Ontworpen voor bestendigheid tegen herhaalde slagen. Geoptimaliseerde vulling, stabiliteit gegarandeerd door scharnierende stalen kettingen. Optimale trainingsvoorwaarden in alle veiligheid.
74,99 €*
Sterk
dikke synthetische bekleding voor een langere levensduur.
Stabiliteit
Weegt 20 kg, garantie van een uitstekende stabiliteit bij krachtige slagen.
Veelzijdigheid
Verstelbare en meedraaiende kettingen om de bokszak in de hoogte te verstellen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Structuur : 100.0% Staal Hoofdstof : 100.0% PVC (Polyvinylchloride)
Ontworpen voor
training in Engels boksen en het perfectioneren van je slagen op een bokszak.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Afmetingen en maten
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. Kickboxers kiezen best een bokszak groter dan 100 cm.
Hoe kies je een bokszak?
- zak PB 850: 15kg / 85cm - zak PB 1000: 20kg / 100cm - zak PB 1200: 30kg / 120cm - zak PB 1500: 40kg /150cm Voor kinderen of beginners raden we een polyester bokszak aan: komt minder hard aan. Voor wie regelmatig bokst zijn er pvc of leren bokszakken: is hard en gaat lang mee.
Ontwerp
Deze bokszak is opgevuld met stofresten en volledig bekleed met een dik synthetisch materiaal. Bevestigingssysteem met scharnierende kettingen voor een maximale veiligheid.
Gebruikstips
De bokszak PB 1000 is uitstekend bestand tegen herhaalde vuistslagen dankzij de dikke synthetische bekleding. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Het ontwerp van de zak zorgt voor een goede schokabsorptie en vermindert de impact op je middelhandsbeentjes en het risico op letsels. Sla nooit op een bokszak zonder bescherming.
Onderhoudstips
De zak reinigen met een vochtig doek, een sopje en afspoelen met schoon water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
De voordelen van boksen
Boks is ideaal om je vastberadenheid te ontwikkelen, jezelf tot het uiterste te drijven, jezelf te leren beheersen en discipline en respect aan te leren. Boks is een complete discipline die je toelaat je energie te kanaliseren, je tonus te verhogen en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen. Ook geschikt voor cardiotraining.
NAAR BOVEN