39,99 €*

Reviews on

Boksbal + bokshandschoenen voor kinderen

4.1 / 5 8 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    16 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vrouw van 34.

    Deze week gekocht voor mijn uiting en conditie.En ben er zo onzettend blij mee.Ik raad je aan in het begin op te bouwen en hem te vullen met zand in plaats van water.
    Wil je flinke stootjes geven dan gaat dat beter blijven staan met zand.Hij is echt niet alleen voor kinderen ook voor volwassen die niet al te groot zijn zoals ik ik ben 1.59 en heb kleine handen dus perfecto.
    Plezier heb ik ervan en zeer blij met de aankoop aan te raden is ie zeker!

  • Man
    60 of ouder
    14 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Boksbal
    Dat het een stabiele voet heeft. Nog niet.

    Onze kleinzoon is er heel blij mee.

  • Man
    40-49
    28 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Value for money ... prima voor beginners
    Neemt vrijwel geen ruimte in, verplaatsbaar. Voet vullen met zand voor stevigheid... water niet

    Ben beginnend "bokser' ... heerlijk ding om af en toe een beetje op te oefenen, ook voor mijn zoontje van 11... prima kwaliteit... ook voor schoppende bewegingen. De voet gevuld met water... had denk ik beter zwaar zand kunnen nemen want voet komt bij harde stoten beetje los van grond ... geen probleem als je buren er geen last hebben maar dus niet nemen als je in een flat woont.

  • Vrouw
    40-49
    05 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Niet te licht
    Goedkoop Vullen van de voet is erg lastig

    Wanneer je de voet vult met (speel)zand valt deze echt niet meer om. Het vullen is erg lastig en kost even wat geduld maar daarna kunnen je kinderen helemaal los!

  • Vrouw
    20-29
    28 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed
    100 Geen

    Heel goede

  • Vrouw
    30-39
    05 December 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Boxbal op standaard
    Goedkoop Standaard te licht

    Ondanks dat standaard gevuld is met water, Schuift ie of valt om.

  • Man
    60 of ouder
    14 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een happy kleinzoon
    supersimpel op te zetten Het reservoir zou iets groter mogen zijn.

    Mijn kleinzoons zijn er vele malen per dag mee bezig, kunnen er niet langs komen of geven er een dreun tegen, Zelfs mijn schoonzoon kan er niet afblijven als hij er langs loopt.

  • Vrouw
    40-49
    06 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    staande boxbal
    goed materiaal-juiste hoogte/maat-sterk vulgat klein-

    Alleen te gebruiken met handschoenen

NAAR BOVEN