Behatopje cardiotraining dames marineblauw 900 Domyos

Ref.
8484558
Users reviews
4.14 / 5 7 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
De beha 900 blinkt uit door technisch vernuft! Maximale steun voor de boezem die door de push-uppads goed tot zijn recht komt. Mooi silhouet dankzij de gestructureerde rug. Dé beha voor fitnessfans!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
20,00 €7,00 €*
Borstondersteuning
Veel steun: de borsten bewegen 52% minder* bij HIGH IMPACT sporten.
Verstevigend
De ingewerkte schuimpads zorgen voor een fraaie welving.
Ventilatie
Opengewerkt materiaal voor een goede vochtregulering.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 66.0% Polyamide, Hoofdstof : 34.0% Elastaan Stof op rug : 76.0% Polyamide, Stof op rug : 24.0% Elastaan Inzetstuk : 78.0% Polyamide, Inzetstuk : 22.0% Elastaan Voering : 74.0% Polyester, Voering : 26.0% Elastaan laag : 75.0% Polyamide, laag : 25.0% Elastaan Elastische strook : 87.0% Polyamide, Elastische strook : 13.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtesten, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die testen worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
cardiofitness met hoge impact: jumpen, springtouw ... Ook geschikt voor running en racketsporten.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom is de sportbeha 900 geschikt voor sporten met hoge impact?
De sportbeha 900 biedt je boezem een maximale ondersteuning en is perfect geschikt voor high-impactsporten (steppen, trampolinespringen, lopen op de loopband ...). De ingewerkte push-uppads bieden je een maximale ondersteuning en flatteren je boezem. De rug is voorzien van een technische en ademende stof die de transpiratie reguleert. *Vermindert schokken met 52% t.o.v. een gewone beha bij activiteiten met hoge impact
Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting:
Tijdens het sporten worden je borsten veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ze krijgen bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot 5 keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. In dat geval is het aangeraden om een sporttopje of sportbeha te dragen, zo krijgt je boezem de nodige ondersteuning tijdens een fysieke activiteit.
Draag zorg voor je borsten:
Wat je cupmaat ook is of ongeacht je leeftijd, sporten heeft altijd een invloed op je buste. Dit kwetsbare orgaan wordt immers bijna uitsluitend ondersteund door de huid en vraagt om een specifieke en aangepaste ondersteuning. Met een gewone, alledaagse beha heb je minder steun, krijg je na verloop van tijd pijn en gaan je borsten op langere termijn verslappen. Een sportbeha of -topje is minstens even belangrijk als de rest van je outfit en je schoenen, om je buste te beschermen tegen schokken.
Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport:
- Lichte ondersteuning (yoga, stretching, spiertraining ...) voor activiteiten met lichte schokken. - Gemiddelde ondersteuning (fitness dance, cardiotraining …) voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen. - Veel ondersteuning (steppen, loopband, trampoline …) voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen.
Hoe kies ik de juiste maat?
De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort. Om je juiste behamaat te kennen, meet je de 'bovenwijdte' van je buste: * Neem je maat zonder dat je een beha draagt. * Ga voor een spiegel staan. * Houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen. * Breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten. Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.
Hoe worden de sportbeha's van Domyos ontworpen?
Onze modellen zijn ontworpen om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden: * wij gebruiken geen beugels (risico op letsels en druk op de lymfeklieren) * wij beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie) * wij geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren (dit heeft te maken met het draagcomfort maar verlaagt ook aanzienlijk het risico op irritatie).
Hoe worden de sportbeha's van Domyos getest?
Onze artikelen worden getest in onze labs met een controle van de ondersteuning van de borsten (meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten). Ze worden beoordeeld en gerangschikt: 1 : lichte ondersteuning 3: gemiddelde ondersteuning 5: veel ondersteuning *Onze fitnessbeha's garanderen dat je borsten hiermee minder bewegen dan wanneer je een gewone beha zou dragen. minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Pas dan is je sportoutfit helemaal klaar!
En als ik niet tevreden ben over mijn artikel?
Als het artikel niet aan je verwachtingen voldoet, heb je 365 dagen de tijd om het terug te sturen naar om het even welke DECATHLON-winkel (behalve als je er al flink in gezweet hebt uiteraard ...). Bovendien kun je het artikel ook zeven dagen gratis testen (middels een pre-autorisatie die na zeven dagen automatisch van je rekening afgehouden wordt). Zo weet je meteen of dit het artikel is waar je naar op zoek was!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE toegekend zodat je bij een vergelijking van artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) gemakkelijker de artikelen met de beste milieuprestaties herkent. Decathlon past die milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • 17 april 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Il n'existe qu'en couleur...

  Il n'existe qu'en couleur foncé, ce serait bien en clair.

 • 17 maart 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Jolie brassière confortable avec...

  Jolie brassière confortable avec très bon maintien pour les grandes tailles ce qui est rare. Tb rapport qualité prix

 • 12 december 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Bon produit

  Brassière confortable et ayant un bon maintien

 • 22 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  très bon maintien et...

  très bon maintien et petit plus pour le coté esthétique du produit ;) ça change des couleurs unies .dommage qu'il n'y ai pas de système d'ouverture car cela rend le produit un peu difficile à oter après l'effort physique

NAAR BOVEN