Beenwarmers voor dans, voor volwassenen, zwart

Ref.
8298342
Pluspunt van het artikel
Beenwarmers zijn een aanrader voor de opwarming, ze zitten zeer comfortabel en bieden een goede thermische bescherming. Open aan de hiel zodat ze goed om de enkels blijven zitten.
9,99 €*
Thermische isolatie
Acrylvezel die de spieren goed verwarmt.
Positiebehoud product
Elastieken en hielopening om goed te blijven zitten aan de voet.

DE KENMERKEN

Maten
één maat
Kleur
zwart
Samenstelling
Sokken : 94.0% Acryl, 5.0% Polyamide, 1.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
de opwarming bij klassiek ballet of moderne dans.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kiezen voor de beenwarmers van Domyos?
Beenwarmers zijn een aanrader voor en na de les, om je spieren warm te houden. De opwarming is een onmisbare fase, ongeacht je dansniveau. Wij hebben een ruime keuze aan beenwarmers: eenvoudig, kleurrijk, met hielgat of in een lange versie.
Hoe kies je een outfit voor dans?
Bij klassiek ballet wordt de kleding vaak aanbevolen, of zelfs verplicht, door de balletlerares. Het balletpakje wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder. Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt. De perfecte uitrusting van een ballerina bestaat uit: een balletpakje, een maillot en demi-pointes. En om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

7,99 €*
5.00 / 5 1 Reactie
  9,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   14,99 €*
   5.00 / 5 1 Reactie
    NAAR BOVEN