Balletschoenen stretch canvas demi-pointes met splitzool zwart maat 28-40

Ref.
8527694
Users reviews
4.33 / 5 21 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je demi-pointes waar je voet mooi in uitkomt? De stretch stof sluit perfect aan om je voetzool en voet. Pluspunt: de elastieken zijn er al aan genaaid.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Door de splitzool en de stretch stof kan je de voet goed afrollen
Gebruiksgemak
De elastieken zijn al aangenaaid en laten je wreef mooi uitkomen.
Veelzijdig
Met aantrekkoordje om perfect te laten aansluiten op je voet.
Rekbaar
Stretch canvas met elastaan, sluit perfect om de voet aan.
Zachtheid
Comfortabel dankzij de voering en de elastieken.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 71.0% Katoen, Buitenkant van : 23.0% Polyamide, Buitenkant van : 6.0% Elastaan Binnenkant van : 50.0% Volnerf varkensleer, Binnenkant van : 40.0% polyamide 6, Binnenkant van : 10.0% Elastaan Zool van : 100.0% Gespleten runderleer
Approved by
Omdat co-creatie bij ons centraal staat, werden deze demi-pointes ontwikkeld en getest in samenwerking met professionele balletleraars en balletdansers en -danseressen. Ook Decathlon-medewerkers met een passie voor dans en dansleraars hebben meegewerkt aan de productontwikkeling en producttests.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kiezen voor demi-pointes met splitzool?
Canvas demi-pointes met splitzool zijn geschikt voor gevorderde dansers die de ballettechnieken al goed beheersen. Door de twee aparte zooltjes kan je de voetzool ongehinderd buigen en de voet goed afrollen. Doordat demi-pointes met splitzool zo soepel zijn, komen de lijnen van je voet en wreef mooi uit. Vraag raad aan je balletlerares voor je balletschoenen aanschaft.
Waarom kiezen voor stretch demi-pointes?
Als je soepele demi-pointes wil die perfect aansluiten om je voet, kies dan voor schoenen in stretch canvas. Dankzij de rekbare stof kan je de voet goed afrollen en komt je wreef mooi uit. De demi-pointes in stretch canvas mag je op de hand wassen, maar stop ze nooit in de droger. De zooltjes zijn van leer voor veel duurzaamheid.
Waarom hebben de schoenen een aantrekkoordje?
We hebben goed naar jullie geluisterd: dit model van demi-pointes heeft opnieuw een aantrekkoordje zodat je de breedte van de schoen kan aanpassen aan je voet. Vergeet niet om een knoop in het koordje te leggen en het overschot af te knippen wanneer de schoen goed past. Het uiteinde van het koordje stop je dan elke keer in je schoen, het mag niet te zien zijn. Een trucje: je kunt het koordje ook met een pleister vastplakken aan de binnenkant van de schoen, op de bovenkant.
Zijn er verschillende balletschoenen voor dames en heren, meisjes en jongens?
Zowel kinderen als volwassenen moeten demi-pointes kiezen volgens hun niveau. Beginners starten meestal met demi-pointes met een hele zool, later kunnen ze demi-pointes met splitzool dragen. Het verschil tussen meisjes/dames en jongens/heren zit in de kleur. Roze en zalmroze is voor danseressen, de mannelijke balletdansers dragen witte of zwarte demi-pointes.
Hoe kies ik de juiste maat?
Als je demi-pointes voor ballet past, ga dan goed rechtop staan, de voeten naast elkaar of in eerste positie en doe een paar relevés (op de tenen staan). Tijdens die oefening moet je de tenen goed kunnen strekken, ze mogen niet gekruld in je schoenen zitten. Voor canvas demi-pointes raden we aan je gewone maat te nemen als je ze niet kunt passen.
Een tip om je spullen te vervoeren?
In de dansafdeling van Decathlon vind je een elegant zwart tasje met lovertjes om je balletspullen in te stoppen en mee te nemen. Het heeft twee compartimenten zodat je demi-pointes apart zitten van je andere accessoires zoals knotspeldjes, colofonium en pleisters.
 • Vrouw
  30-39
  22 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Zit goed aan het voetje

  Grotere maat nemen

 • Vrouw
  09 november 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Niet zoals verwacht

  Ze zijn echt niet anti slip

 • Vrouw
  40-49
  24 september 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  mooie kwaliteit maar valt erg klein

  Maat 35 viel klein uit voor mijn dochter met maat 35. Daarna 36 besteld, ook die was net op het randje qua maat, maar voor dansen niet fijn omdat ze haar tenen dan niet kon strekken. Daarom nogmaals retour en een maat 37 besteld.

 • 02 juli 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  bon maintien , ne…

  bon maintien , ne glisse pas parfais même pour le yoga

 • Vrouw
  20-29
  02 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  De super demi pointes!!!

  Très contente de ces demi-pointes. Un super produit.
  Elles sont confortables, agréables et tiennent bien le pied.
  Et merci pour le côté pratique : élastiques déjà cousus! D'habitude mes demi pointes restent 1 mois avant que je me motive à les coudre...Et là c'était prêt tout de suite!! :))

NAAR BOVEN