Balletpakje met rokje voor meisjes roze

Ref.
8489980
Users reviews
4.81 / 5 27 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Wil je starten met ballet voor een heel voordelige prijs? Dit balletpakje met aangenaaid rokje is makkelijk aan te trekken en biedt je het nodige comfort om kennis te maken met de 'pas chassés'!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
In een stof die perfect op het lichaam aansluit en elke beweging volgt.
Zweetafvoer
Goed ademende stof, snel droog.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 82.0% Polyester, Hoofdstof : 18.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo konden we weten welke punten we nog konden verbeteren zodat de artikelen zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat we kunnen garanderen dat alle maten correct zijn.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is de ideale outfit om kennis te maken met ballet?
De outfit wordt vaak aanbevolen door de balletlerares. Dit comfortabele balletpakje in katoen is ideaal om kennis te maken met ballet en combineer je met een roze of huidskleurige maillot met of zonder voetjes. Als schoentjes raden wij stoffen of leren balletschoentjes met een volledige zool aan. Onze tip om je spieren warm te houden? Draag een cache-coeur voor en na de les! Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Waarom kiezen voor een balletpakje met aangenaaid rokje?
Gemakkelijker voor mama en ook voor de jonge ballerina. Dit balletpakje is alles in één. Het rokje is er al aan genaaid.
Een tip om je spullen te vervoeren?
We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken. Er zijn twee verschillende maten: een model in roze voor meisjes en een groter model in grijs (zwart in HW19) voor dames. Ook het opvouwbare kokertasje in zwart met lovertjes is bijzonder praktisch!
 • Vrouw
  50-59
  09 december 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Prima, maar aan de kleine kant

  Mijn kleindochter is drie jaar en van gemiddelde statuur. Het pakje zat direkt heel strak en na vier keer dragen en wassen moeten wij het wegens te klein wegdoen. Dit is wel zonde...

 • Vrouw
  30-39
  18 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Top product!

  Mooi balletpakje van goede kwaliteit. Valt wel klein uit.

 • Man
  60 of ouder
  06 november 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Parfait

  Matière agréable à porter. Coutures ne provocant ni rougeurs ou irritations. Très facile à entretenir.

 • Man
  30-39
  26 september 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Attention, taille très petit.

  Attention, taille très petit.

NAAR BOVEN