Balletpakje Délia met aangenaaid rokje voor meisjes roze

Ref.
8185160
Pluspunt van het artikel
Dit balletpakje met smalle bandjes heeft een heel flatterende ronde hals met fronsjes. Met bustenaad en rokje in mousseline zodat de bewegingen goed te zien zijn.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Erg soepele en rekbare stof en een perfect aansluitend model.
Zachtheid
Heel zachte stof voor meer comfort.
Irritatiewerend
Platte naden om de huid niet te irriteren.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 80.0% Polyamide, Hoofdstof : 20.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
klassiek ballet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een outfit voor klassiek ballet?
Bij klassiek ballet wordt de kleding vaak aanbevolen, of zelfs verplicht, door de balletlerares. Het balletpakje wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder. Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt. De perfecte uitrusting van een ballerina bestaat uit: een balletpakje, een maillot en demi-pointes. En om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.
Welke soorten balletpakjes zijn er?
Er zijn balletpakjes zonder rokjes en pakjes met een aangenaaid rokje. De balletpakjes met rokje zijn het meest elegant voor jonge ballerina's.
NAAR BOVEN