Balletpakje Délia met aangenaaid rokje voor meisjes fuchsia
14,99 €*

Reviews on

Balletpakje Délia met aangenaaid rokje voor meisjes fuchsia

3.6 / 5 12 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    19 September 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    mooi pakje
    mooie kleur, rokje zwiert mooi

    Voor mijn dochter van 6 heb ik een pakje met de leeftijd 8 gekocht.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    19 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    review
    valt wat klein

    geen

  • 20-29
    04 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    1

    Ik heb een ballet pak besteld voor mijn dochter vor 6jaar en ik heb gekregen eentje voor 2 jaar

    Antwoord van het merk :

    Beste Madalina,
    Bedankt voor je review over het roze balletpakje.
    Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Dit is waarschijnlijk een foutje in ons magazijn.
    Zou je zo vriendelijk willen zijn om je bestelnummer naar ons te mailen met de maat welke in het balletpakje vermeld staat?
    Dan kunnen we hem kostenloos voor je omruilen.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    24 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Balletpakje
    Goed materiaal, juiste kleur, past goed Maat gaat van 4jaar naar 6 jaar

    Goed product. Juiste prijs

  • Vrouw
    30-39
    06 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Leuk pakje, maar kwaliteit mag beter

    Erg jammer dat het na paar keer wassén overal op het pakje allemaal pluisjes en dingetjes ziet zitten, erg jammer want dochterlief was zo blij met haar pakje

  • 30-39
    02 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    danspakje
    vorm kleur door vorm zakken bandjes vaak af

    tijdens dansen zakken de bandjes af, rug te open en laag

  • Vrouw
    40-49
    07 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Balletpakje Delia
    40 10

    Het elastiekje bij de buste is heel snel verslapt. Extra aandacht aan besteden. Mijn dochter vindt het heerlijk zitten, goede pasvorm!

  • Vrouw
    20-29
    02 November 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    valt heel klein
    de kleur blijft mooi behouden de maat valt heel erg klein

    Ons dochter van 4 jaar heeft maat 10 jaar aan, dus het valt heel erg klein. De maten kloppen dus totaal niet, jammer genoeg.
    Het is wel echt een leuk pakje en de kleur blijft mooi behouden.

  • 28 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Zit goed. Is gemakkelijk. Geen,

    Geen.

  • 23 November 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Blauw balletpakje
    mooi en schattig het zag al vuil toen ik het kocht.

    Graag de vloer meer poetsen zodat de kledij dat op de grond valt niet vuil word.Want alle balletpakjes zagen vuil.

NAAR BOVEN