Balletmaillot voor meisjes roze

Ref.
8490216
Users reviews
4.24 / 5 215 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 7 Reacties
Pluspunt van het artikel
In halfdoorschijnende dunne stof met voorgevormde teennaden om niet te rimpelen in de balletschoentjes. Verstevigd kruisje met voering voor meer comfort en stevigheid. Klaar? Tijd om te dansen!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
De snit en de stof zijn geschikt voor grote bewegingen.
Stevigheid
Platte naad en verstevigd kruisje voor meer stevigheid.
Zachtheid
Met katoen gevoerd kruisje voor meer comfort.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 89.0% Polyamide, Hoofdstof : 11.0% Elastaan Koppelplaat : 82.0% Katoen, Koppelplaat : 18.0% Polyamide
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo konden we weten welke punten nog voor verbetering vatbaar waren en de artikelen aanpassen zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle kledingmaten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een outfit voor ballet?
Het klassieke balletpakje wordt vaak aanbevolen, of zelfs opgelegd, door de balletlerares. Dit wordt meestal gedragen zonder ondergoed onder. Door het balletpakje te combineren met een maillot blijft het pakje beter zitten bij alle bewegingen die je maakt. De perfecte uitrustingen van een ballerina bestaat uit: een balletpakje, een maillot en demi-pointes. Om de spieren op te warmen voor de les en afkoeling te voorkomen na de les, is een cache-coeur aan te raden.
Waarom kiezen voor een balletmaillot?
Door het technisch karakter en de afwerking zorgen de balletmaillots voor veel comfort en blijven ze optimaal zitten. Ze benadrukken perfect de bewegingen van de benen. Het kruisje in katoen en de versterking aan de tenen zorgen voor meer duurzaamheid. De maillot is zowel geschikt voor de les als voor voorstellingen.
Hoe kies je een balletmaillot?
Je vindt in onze afdeling veel verschillende dansmaillots. De meest basic zijn maillots met voetjes. Er bestaan er ook zonder voetjes, die zowel bij ballet, moderne dans en gymnastiek worden gebruikt. Bij ons vind je ook een omvormbare maillot, die je gemakkelijk kunt openen zodat je bij je voeten kunt tijdens de les. Dit model is ideaal om op pointes te dansen, omdat je er tijdens de les makkelijk je teenbeschermers in kunt stoppen.
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn....). Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
 • Vrouw
  50-59
  18 maart 2019
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Prijs kwaliteit

  Zeer goede kwaliteit en goede prijs

 • Vrouw
  40-49
  11 januari 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  balletmaillot

  correct product

 • Vrouw
  30-39
  11 januari 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Super

  Snel en super qualiteit en prijs

 • 18 september 2019
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Collant résistant et élégant....

  Collant résistant et élégant.
  J'achète le même tous les ans pour mes filles qui font de la danse toutes les semaines. Elles le gardent souvent sous leur robe toute la journée après leurs cours de danse car elles le trouvent doux.

 • Man
  Jonger dan 20
  30 augustus 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  topisime

  topisime

 • 16 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  top !!

  rapport qualité/prix imbattable

NAAR BOVEN