4,99 €*

Reviews on

Balletmaillot voor meisjes roze

3.99 / 5 96 Reacties
80 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    19 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Geweldig

    Mijn dochter past er perfect in

  • Vrouw
    40-49
    15 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    prima balletmaillot

    prima balletmaillot
    zachtroze kleur
    prima prijs/kwaliteit verhouding

  • Vrouw
    30-39
    28 september 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Balletcollants

    De collants zijn ter hoogte van het bovenstuk te weinig afgewerkt (verstevigd) waardoor na het eerste gebruik al tekenen van "doorritsen" zichtbaar zijn!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Onze excuses dat het product niet helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Ik wil je alvast bedankt voor deze feedback dit kan ons immers helpen de producten steeds te verbeteren ifv onze gebruikers.
    Je kan alvast met je product terug naar de winkel gaan en eventueel ruilen of je geld terug te krijgen indien gewenst.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    12 januari 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    gat na 1 keer dragen

    na 1 keer dragen zat er een gat in

    Antwoord van het merk :

    Beste Maaike,
    Bedankt voor je review over de ballet maillot.
    Wat vervelend dat de maillot na 1 keer dragen al stuk was. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
    Je hebt standaard 2 jaar garantie op al onze artikelen. Je mag de maillot terug brengen in een winkel naar keuze.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Digital sport leader DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    25 september 2017
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    bon rapport qualité prix

    bon rapport qualité prix

  • Vrouw
    30-39
    21 september 2017
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Parfait

    Exactement ce que je voulais pour ma fille

  • Vrouw
    30-39
    18 augustus 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    durée de vie très limitée

    Malheureusement, au bout de quelques jours, le collant a déjà des accros. Donc a éviter pour des petites filles

    Antwoord van het merk :

    Bonjour Madame Demblon, je vous remercie d'avoir pris le temps de nous donner votre avis sur nos Collant de danse classique fille rose Domyos. Nous tiendrons compte de votre remarque pour le développement de nos futurs produits. Salutations sportives. Sandrine Gerarts, Coach Domyos

  • Vrouw
    30-39
    30 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Résistant

    Collant de qualité, et bien taillé

  • Vrouw
    30-39
    28 november 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    pas terrible

    troué après séances de danse,pas d'autre choix de marque dans le rayon

    Antwoord van het merk :

    Bonjour Madame,

    Tout d'abord je tiens à vous remercier pour votre retour, il nous aide à améliorer nos produits et ainsi satisfaire nos clients davantage.
    Je prends bonne note de votre retour concernant les collants de danse classique . En effet, notre priorité étant la qualité, nous travaillons avec l'ingénieur afin d'éviter ces remontées sur les collants.Je tiens aussi à vous remercier car grâce à vos remarques concernant les collants, nous avons changé le fils ainsi que les finitions et de nouveaux modèles arrivent pour S01/2018.
    En attendant, je vous propose de vous faire échanger ou rembourser vos collants dans le décathlon le plus proche de chez vous et reste à votre disposition pour tout complément d'information.

    Sportivement,

    CAROLINE AGAESSE CDP Domyos

  • Vrouw
    60 of ouder
    26 november 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    vêtement

    prix attractif

NAAR BOVEN