Antislip fitnesssokken grijs

Ref.
8352856
Users reviews
2 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
De antislipsokken van Domyos zijn voorzien van siliconen nopjes die verhinderen dat je uitglijdt. Bovendien zijn ze gemaakt van een tricot dat je voeten fris en droog houdt.

6 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

5,99 €*
Grip
Siliconen nopjes op de zool voorkomen dat je uitglijdt.
Ademend vermogen
Tricot dat de transpiratie absorbeert en afvoert.
Positiebehoud product
Extra ondersteuning van de hiel.

DE KENMERKEN

Kleuren
verkrijgbaar in 5 kleuren
Samenstelling
Sokken : 93.0% Polyamide, Sokken : 7.0% Elastaan
Ontworpen voor
wie fitnesst.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp van de accessoires van Domyos
Het volledige assortiment accessoires is ontworpen met het oog op basiscomfort tijdens het sporten. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Producttests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Waarom fitnesssokken dragen?
Ons Research and Development lab heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens het fitnessen. De tests die werden uitgevoerd bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) toonden dat de druk onder de voet het hoogste is in de rotatiezone. We hebben daarom een speciale sok ontwikkeld die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens het fitnessen te vermijden.

Users reviews

 • Vrouw
  50-59
  04 juni 2017
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Déçue

  Chaussettes achetées en gris et en noir. Taille très petit alors que j'ai bien pris ma pointure. Ecrase et sert le bout du pied que j'ai fin. Bref, je ne les porte plus pour le yoga

  Antwoord van het merk :

  Bonjour Madame Mehaignoul - De Ridder,
  Toutes nos excuses, il semblerait que vos chaussettes soient malheureusement défectueuses.Je vous conseille de les ramener au Décathlon de votre choix et nous vous les échangerons avec plaisir. Désolé pour les désagréments occasionnés. Salutations sportives.
  Sandrine Gerarts, Coach Domyos


  Sandrine GERARTS DECATHLON

NAAR BOVEN