7/8 fitnesslegging Energy+ marineblauw

Ref.
8365981
Pluspunt van het artikel
Aansluitend model, tot net boven de kuit. Een zachte en rekbare stof, om ongeremd te bewegen. Lekker hip dankzij de elastische band en de afwerkingen aan de knieën en onderaan.
5,00 €*
Zweetafvoer
Absorbeert en reguleert heel doeltreffend de transpiratie.
Droogtijd
Voorkomt dat je het koud krijgt tijdens en na het sporten.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen herhaaldelijke was- en droogbeurten.
Bewegingsvrijheid
Aan de stof is wat elastaan toegevoegd, zo kan je vrij bewegen bij elke oefening

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 85.0% Polyester, 15.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, 18.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness van gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

De ontwikkeling van fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
We ontwerpen onze kleding voor wie regelmatig fitnest (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven daarbij naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Perfect om in te fitnessen!
Kies zelf de fitnessbroek die jou het best bevalt! Een short, een kuitbroek, een 7/8-legging (tot aan de kuiten) of een lange legging die je benen volledig bedekt. Deze legging komt tot aan je kuiten. De legging heeft een moderne, elastische tailleband. Hij is mooi afgewerkt aan de knieën om het speciale model mooi te accentueren en is voorzien van luchtige mesh-stof achteraan. Verkrijgbaar in effen kleuren of met prints.
NAAR BOVEN