• Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130
 • Hometrainer VM 130

Hometrainer VM 130

Ref.
8289194
Pluspunt van het artikel
De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen met sporten en in conditie te blijven! 4 functies om je training op te volgen.
99,99 €*
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Vlotheid trapbeweging
Trappen zonder schokken is comfortabeler voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg).
Coaching
Console met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

DE KENMERKEN

Doelstelling:
het onderhouden van je conditie
Gebruik
occasioneel, 3 uur/week
Vliegwiel
3 kg
Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Gerecycleerd polyamide ( PA6)
Ontworpen voor
wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik: 3u per week).
Garantie
5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm. artikel L87 x B48 x H121 cm Gewicht artikel 20 kg Afm. verpakking L73 x B25 x H55 cm Totaalgewicht 24 kg
Vliegwiel en trapactie
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De voordelen van een hometrainer
Een complete activiteit om: - je UITHOUDINGSVERMOGEN te vergroten - je hele lichaam STRAKKER te maken Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig en matig intensief te beoefenen (licht transpireren, je moet intussen nog kunnen praten): 22 min./dag Om af te vallen en in het bijzonder om vetmassa te verminderen, raadt de WHO aan om deze activiteit ook regelmatig en matig intensief te beoefenen, maar dan wat langer: 44 min./dag
Tips om de stabiliteit van je hometrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (tegels DF920). Deze schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op staat.
Tips om je hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt.
Tips om je hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan, zo kan je hem gemakkelijk verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer VM 130 omvat 4 functies: tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Die functies helpen je je doelstellingen te behalen en je trainingen te meten.
Verdeling van de scores
 • Voor deze prijs zeer goed
  11 Jul 2016
  Stevig en solide apparaat hard zadel

  Ik heb op internet vergeleken en voor de domyos gekozen. Voor deze prijs vind je bij andere winkels niet zo'n solide apparaat voor mensen tot 110 kilo. Daarnaast zou Decathlon moeten vermelden dat deze hometrainer geschikt is voor mensen tot ca. 195 cm. De meeste goedkopere hometrainers van concurrenten zijn geschikt voor mensen tot maar ca. 175 cm. Een enorme plus voor deze Domyos dus. Het zadel is erg hard, maar een gel zadeldekje van de goedkope aktie discounter van 2,99 zit als gegoten en helpt enorm.

 • eenvoudig, degelijk en stil
  21 Jun 2016
  - -

  goede kwaliteit/prijs verhouding

 • zeer tevreden
  17 Jun 2016
  voor revalidatie aan te raden harde zit

  prijs kwaliteit ok
  wel enkel voor tijdelijk gebruik

Tips

 • FITNESS

  Een hometrainer is ideaal om opnieuw te beginnen sporten of om thuis te trainen. Domyos wil je helpen bij het maken van de juiste keuze aangepast aan je gebruik en je verwachtingen.

  (6)
 • FITNESS

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (2)

U hebt misschien ook interesse in deze producten

Hometrainer VM 230
149,99 €*
12 Reacties
  Hometrainer VM 430
  199,99 €*
  3 Reacties
   NAAR BOVEN